Успешна промоција романа ''Café Талија'' Јасне Арбанас

04. октобра 2018. Галерија ,,Лазар Возаревић' у Сремској Митровици била је премала да прими више од 150 љубитеља квалитетне домаће књижевности који су желели да присуствују мултимедијалној књижевној вечери на којој је промовисана нова књига Јасне Арбанас, роман ,,Цафé Талија - бајка о једном времену''.
С обзиром да је роман ,,Цафé Талија- бајка о једном времену'' победник књижевног конкурса ,,Раскршћа'' за 2018. годину, одмах на почетку вечери директор наше куће, Верица Секирарски, уручила је Јасни Повељу изјавивши, између осталог, да ,,ова дивна књига заслужује све похвале и награду којом је овенчана, јер је у питању ретко дирљив роман који говори о чудима живота којима свакодневно сведочимо, чиме је Јасна стварности којој припада дала осећај безвремености.''
Осим Јасне Арбанас и наших сарадника, Тање Вукићевић, која је говорила у име наше издавачке куће и Катарине Годић која је прочитала рецензију књиге, у програму промоције учествовали су и: проф. Светлана Градинац, проф. Зорица Мишчевић, глумац Александар Крстајић, ХОР ,,Русински зраци, ХОР ,,Ирида'' и тамбураши ,,Хордоба и пријатељи''.
Модератор вечери била је Мирјана Марковић.

За све заинтересоване, књигу ,,Café Талија - бајка о једном времену'' моћи ћете да купите по сајамској цени на овогодишњем Међународном сајму књига у Београду, од 21-28.октобра, на штанду Књижевне омладине Србије / Хала 1 Партер.

Више слика у рубрици Фотогалерија & Индивидуалне промоције