Успешно представљање књига наших аутора у Меленцима код Зрењанина

У суботу, 26.маја 2018. одржана је промоција књига наших аутора у бањи ''Русанда'', у прелепом војвођанском селу Меленци у близини Зрењанина.
На тераси бање, окружене прелепом природом и природним језером, пред више од тридесетак гостију, своја књижевна дела представиле су наше дивне даме: Сања Вукосављевић, Илинка Марковић, Катарина Крстајић и Милева Р. Станковић, остваривши и лепу интеракцију са публиком која је била и више него задовољна нашим гостовањем.
Модератор вечери био је г-дин Драгољуб Мајцен, председник Удружења ,,Меленачки таленти'' са којим је, након промоције, наш председник, г-ђа Верица Секирарски потписала Протокол о сарадњи, изјавивши том приликом, између осталог, следеће: ,,Књижевна омладина Србије је отворена за све оне који желе да промовишу грађанске, културне и демократске вредности. Наша жеља је да кроз богате културне садржаје наставимо да негујемо све оно што српски народ чини препознатљивим и посебним уз, наравно, уважавање других народа и култура. Данас смо ту да вам кроз личне примере наших писаца и песника покажемо ко смо ми и како данас звуче савремени српски писци и песници и о чему пишу. Такође, данас смо ту, спремни да подржимо и унапредимо рад ,,Меленачких талената’’, и подржимо људе који на овом месту живе и стварају. ''
Био је то још један дан ''у служби културе'', препун лепих ствари које обогаћују наш живот.

Више слика у рубрици Фотогалерија & Групне промоције 2018.