Наслови

Нова књига! Роман УЗДИЗАЊЕ - Кристијан Цеснак

Пред вама се налази фантастичан роман који плени шармом грчке митологије! Аутор романа на мајсторски начин оживљава свет фантастичних сличности у којима се тамне силе подземља боре против славних, грчких јунака и богова.

Уместо смака света 21. децембра 2012. године, из подземља се уздиже грчки Бог подземља Хад, чији је циљ да ослаби моћ владара Олимпа, Бога неба и грмљавине Зевса.

Опширније...
 

Промоција књиге ,,Поштареве приче,, Данијела Ћоровића у Београду

После Б.Баште, 24.фебруара 2012. г. одржана је још једна промоција књиге,,Поштареве приче,, нашег младог аутора Данијела Ћоровића. Овога пута промоција је одржана у Дечјем одељењу градске библиотеке ,,Чика Јова Змај,, у Београду, пред најслађом публиком на свету! Деци су приче из књиге читали наши аутори и сарадници : Милена Миликић, Мирјана Матић и Милан Златановић.
* Више слика у рубрици Фотогалерије - Индивидуалне промоције 2012.

 


Интервју са главним уредником Верицом Секирарски у часопису ОНА 20.02.2012.

Цео текст можете прочитати у рубрици ,,Интервјуи ,,
Још слика можете погледати у рубрици ,,Фотогалерија - Остало ,,

 

 

 

Део снимка са књижевне вечери Књижевне омладине Србије у Костолцу 01.фебруара 2012 г.

 

Нова књига! Збирка прича СЕНКА - Воки Ерцег

Књижевност без цензуре! Изванредне, снажне и отворене приче из пера младог апсолвента филмске и ТВ режије! Ово је књига која представља судар ауторове јаке имагинације, жестоких слика свакодневице и сећања на прошло време.

Опширније...
 

Прича ,,Племенита голубица и дивљи голуб са Детелинаре,, нашег аутора Снежане Илић у ужи избор за најбољу причу (Радио 021)  15.02.2012.

,,Једног пролећног дана на нашу терасу у згради на Булевару Јаше Томића слетела је чудна голубица златножуте боје са белим шарама. Имала је црвене очи и златан прстен на нози. Звали смо је Златија. Одмах смо схватили да то није обична дивља голубица. У чуду смо се запитали: "Откуд расна голубица тако необичне боје да долети баш на нашу терасу,

Опширније...
 

НОВО! На дан заљубљених, поклон свим љубитељима наших књига!
Обавештавамо све пријатеље и љубитеље нашег сајта да, почевши од овог месеца, наша издавачка кућа покреће нову акцију! У питању је отварање нове рубрике под називом ,,Блогови наших аутора,, који ће сваког 25-тог у месецу писати само за вас! Потрудићемо се да текстови буду што разноврснији и иновативнији; да вас заинтригирају, одушеве, насмеју, разнеже; да буду едукативни, без плагијата, цитирајући саме себе, а не,,познате,,. Пратите своје књижевне љубимце, и уживајте у читању! Срећан вам Дан заљубљених!

Ваша Књижевна омладина Србије

 

Промоција књиге САЧУВАНО ОД ЗАБОРАВА Ненада Максимовића & 11.фебруара 2012 г.

Одржано је још једно успешно књижевно вече аутора Књижевне омладине Србије у лепом, аутентичном амбијенту Куће Ђуре Јакшића, у Скадарлији у Београду. Овога пута представљена је збирка поезије,,Сачувано од заборава,, књижевног првенца Ненада Максимовића. Било је то књижевно вече препуно јаких, књижевних секвенци родољубиве поезије, емоција и дивне публике.

Опширније...
 

Књижевно вече групе аутора Књижевне омладине Србије у Костолцу 01.фебруара 2012 г.

У организацији наше издавачке куће, Клуба љубитеља књиге ''Мајдан'' и Техничке школе''Никола Тесла'' из Костолца одржана је групна промоција петоро наших аутора: Јелена Филиповић, Стефан Мраовић, Душан Пирковић, Јелена Стевановић и Ненад Зорић. Промоцију је пратио ХОР "Дунавска лира" из Костолца. Осим наших аутора, у програму су учествовали и завичајни песници и музичари.

Опширније...
 

НОВО! Роман НИЗ СВЕТЛОСТ И ТАМУ аутора Илије Манасијевића

Да ли се све наше сфере, нама познате и скривене, могу уклопити у једну целокупну људску судбину којом ћемо бити задовољни? Да ли оне могу обележити живот једним јасним, заувек упамћеним и непроменљивим временским периодом, који уједно у себи садржи дом људске патње, али и среће? Да ли заиста живот представља највећи изазов када зарад његовог наставка морамо да се суочимо са прошлошћу и победимо њене кошмаре?

Опширније...
 

НОВО!  Збирка поезије САЧУВАНО ОД ЗАБОРАВА аутора Ненада Максимовића

Библијски говор који се осећа у поезији Ненада Максимовића подсећа нас на време у коме је настала Реч. Стихови су исписани душом песника, толико моћном да наш живот на Косову ослика речима песника који се и даље пита: зашто?! А нигде одговора. Посвуда само ’’пси рата’’... Таква родољубива тематика која погодује изразу суздржане сентименталности посебно је изражена у првом делу књиге,

Опширније...
 

Додела Признања новим сарадницима! (15.januar 2012. )

На годишњој Скупштини Књижевне омладине Србије, одржаној 22.децембра 2011 године, уредништво у саставу: Верица Секирарски, председник и чланови Југослав Стошић, Далиборка Кесер и Виктор Јеротијевић, донело је одлуку да прошири чланство наше издавачке куће новим сарадницима, руководећи се искључиво ангажовањем наших аутора и пријатеља на пољу књижевности и унапређењу рада Књижевне омладине Србије у току 2011 године.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 61 62 63 64 65 66 67 68 69 Следећа > Крај >>

Страна 66 од 69