Наслови

НОВА КЊИГА! ЈЕДНОЛИЧНА ИСТИНА Стефана Лалића

Поезија као плод дубоке замишљености над животом и светом
Мада је реч о млађој особи пред којом је тек изазов и искушење, Стефан Лалић је већ сада схватио филозофску максиму по којој су руже за мртве, а трње за живе. То се јасно обзнањује у наслову збирке поезије Једнолична истина.
Храброст да се буде искрен у песми заслужује респект.

Опширније...
 

У емисији ,,Клуб 2,, Радио Београда 2

У Клубу 2 ( 45-минутној емисији о култури) Радио Београда 2 у понедељак 07.маја 2012. са почетком у 13 часова, гости уреднице Мелихе Правдић биће: Верица Секирарски, председник Књижевне омладине Србије, Јелена Филиповић аутор романа ,,Магличасти људи,, и Виктор Давидовић аутор романа ,,Дрво лешника,,.

Опширније...
 

Промоција књиге КАКО ТИ СЕ СА МНОМ ЧИНИ ХОДАТИ ПО МЕСЕЧИНИ Небојше Величића
Дана 30. априла 2012. год. одржана је свечана промоција збирке поезије ,,Како ти се са мном чини ходати по месечини,, у Чачку, родном граду аутора Небојше Величића који је тим поводом допутовао из Вићенце (Италија) где живи и ради. Промоција је уприличена у Дому културе у Чачку пред дивном публиком која је тражила ,,књигу више,,! Захваљујемо се нашим ауторима Тањи Вукићевић и Срђану Симеуновићу Бонаћу на учешћу у програму промоције, а Небојши желимо пуно успеха у свету књижевности!
Више слика у рубрици Фотогалерија & Индивидуалне промоције 2012.

 

Са Новобеоградског сајма књига, стрипа и натикварне књиге 2012. год.

Више слика у рубрици Фотогалерије & Сајам 2012. & Новобеоградски сајам 2012.

 

Промоција романа УЗДИЗАЊЕ Кристијана Цеснака
У дивном етно амбијенту Словачког дома, у присуству дивне публике и гостољубивих домаћина, породице Цеснак, одржана је промоција романа УЗДИЗАЊЕ младог Кристијана Цеснака, у Хајдучици ( Вршац ) 28.априла 2012. г. Уз громогласне аплаузе публике, млади аутор је најавио излазак другог дела романа ,,Уздизање,, до краја 2012. године. Ми му на томе искрено честитамо, и радујемо се наставку узбудљивих авантура његових јунака!
Још једном се захваљујемо на гостопримству житељима Хајдучице и, наравно, нашим сарадницима Тањи и Ненаду!
Више слика у рубрици  Фотогалерија & Индивидуалне промоције 2012.

 

Групна промоција дела наших аутора у Ср. Карловцима 24.04.2012.

Поводом Светског дана књиге, одржана је још једна успешна промоција дела наших аутора у С. Карловцима заједно са дивним људима Клуба љубитеља књиге,, Мајдан,, из Костолца. Књижевно вече је организовано у сарадњи са Градском библиотеком Н.Сад ( огранак Бранко Радичевић ) и Карловачке гимназије, 24.априла 2012. дана препуног дружења, нових пријатељстава и лепе, писане речи.

Опширније...
 

Још једна награда нашим ауторима! По оцени жирија ,,Службеног гласника,, награђени - Стефан Стефановић (роман ,,Бекство у затвор,, 2011.)
У Клубу – књижари – галерији Гласник у понедељак, 23. априла 2012. на Светски дан књиге, директор Гласника Слободан Гавриловић прогласио је победнике и доделио награде онима чији су радови проглашени најбољим на Конкурсу за најбољу кратку причу с темом „Књига“, који је расписала та кућа, међу којима је и наш аутор Стефан Стефановић који је 2011 године објавио свој први роман БЕКСТВО У ЗАТВОР.

Опширније...
 

У духу Светског дана књиге

Књижевна омлаина Србије, Светски дан књиге, који се у целом свету прославља 23. априла према одлуци Унеска из 1995. године, прославиће организованом промоцијом групе наших аутора, 24-априла 2012. г. у Ср. Карловцима.
Позивамо вас да нам се придружите и уживате у још једној несвакидашњој промоцији праве, писане речи!

Опширније...
 

Књижевна омладина Србије на Новобеоградском сајму књига

Новобеоградски сајам књига, стрипа и антикварне књиге, одржаће се од 23. до 29. априла 2012. у Хали спортова на Новом Београду. Посетиоци нашег штанда моћи ће да остваре сајамски попуст на сва издања.Књижевна омладина Србије ће представити своју целокупну продукцију и најновије романе, збирке прича и збирке поезије.

Опширније...
 

Промоција романа ALEXANDRA Маyе Миливојевић, 21.април 2012.
Још једна дивна промоција дела наших аутора на којој су осмеси говорили више од хиљаду речи.
У кући Ђуре Јакшића у Београду 21.априла 2012. године одржана је промоција књиге АЛЕXАНДРА аутора Маyе Миливојевић.
На промоцији су поред аутора говорили главни уредник Верица Секирарски и рецензент књиге Жаклина Панић Ђуричић, док су одломке из књиге читали Тања Вукићевић и Александра Шаљић.
Више слика у рубрици  Фотогалерија & Индивидуалне промоције 2012.

 

Нова књига! НАПИСАЋУ ТИ НАЈЛЕПШЕ СТИХОВЕ -  Јордан Алексић
Жанр: поезија, Прво издање, 2012.

Још једна књига ( у едицији ,,Пегаз,, ) препуна лирске лепоте проткане носталгичним сећањима, чежњом, бесусловним предавањем и благом, мисаоном еротиком из пера песника који на суптилан начин велича љубав у данашњем времену када све друго бива важније од саме љубави и човека, покушавајући да, управо својом поезијом, пробуди неке заспале нити душе.
Прави, исклесани драгуљ песништва!

 

Обавештавамо све пријатеље и љубитеље наших књига да ће свечана промоција романа  ALEXANDRA  бити одржана 21.априла 2012. год. у Београду у Кући Ђ.Јакшића ( Скадарлија) са почетком у 20 часова.
У програму промоције учествују:
Верица Секирарски, главни уредник
Жаклина Панић Ђуричић, рецензент
Тања Вукићевић, песник
Александра Шаљић, глумица и
ауторка

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Следећа > Крај >>

Страна 65 од 70