Наслови

Настављамо са освајањем књижевног неба!

На IV Међународном фестивалу поезије и кратке приче,,Михал Бабинка,,2012. троје наших аутора добитници су првих награда, и то:
I место у категорији поезије, у конкуренцији до 30 г. освојили су:
1. Јелена Стевановић ( Рефлексије,2010.) и
2. Ненад Зорић ( Гдје зимују лептири,2011.)
I место у категорији кратких прича, у конкуренцији до 30 г. освојио је:
1. Стефан Ланчушки ( Неотворена писма свету, 2011.)

Опширније...
 


О збирци поезије ,,Камење из џепова,, Милана Јовановића у БЛИЦ-у 11 март 2012.
,,Књига за одабране, праве љубитеље модерне поезије,,

Више слика у рубрици   Фотогалерије-Остало

 

Новосадски салон књига 2012 године
Више слика у рубрици  Фотогалерија - Сајам књига -Сајам 2012

 

Групна промоција наших аутора у библиотеци,,Вук Караџић,, у Београду 29.фебруара 2012.
Дана 29.фебруара 2012 године одржана је групна промоција четири аутора Књижевне омладине Србије у библиотеци ,,Вук Караџић,,(Звездара) у Београду. Своја дела представили су аутори: Мина Танасковић из Београда,  Душан Пирковић из Смедерева, Јелена Филиповић из В.Градишта и  Стефан Стефановић из Г.Милановца. Медијатор вечери: Александра Габриловић. Групном промоцијом отворена је седмодневна изложба наших издања!

 

Учешће наше издавачке куће у хуманитарној акцији ,, Дарујмо реч ,,!

24.фебруара 2012 г. у просторијама Књижевне омладине Србије, уручени су пакети књига у нашем издању као поклон библиотекама по руралним срединама у Србији, представнику те акције, г-дину Горану Маринковићу. Осим 200 примерака старијих издања, овој акцији одазвали су се и наш аутори: Милена Миликић, Мирјана Матић и Милан Златановић који су поклонили пар својих књижевних првенаца. * Више слика у рубрици ,,Фотогалерија-Остало,,

Опширније...
 

Нова књига! Роман УЗДИЗАЊЕ - Кристијан Цеснак

Пред вама се налази фантастичан роман који плени шармом грчке митологије! Аутор романа на мајсторски начин оживљава свет фантастичних сличности у којима се тамне силе подземља боре против славних, грчких јунака и богова.

Уместо смака света 21. децембра 2012. године, из подземља се уздиже грчки Бог подземља Хад, чији је циљ да ослаби моћ владара Олимпа, Бога неба и грмљавине Зевса.

Опширније...
 

Промоција књиге ,,Поштареве приче,, Данијела Ћоровића у Београду

После Б.Баште, 24.фебруара 2012. г. одржана је још једна промоција књиге,,Поштареве приче,, нашег младог аутора Данијела Ћоровића. Овога пута промоција је одржана у Дечјем одељењу градске библиотеке ,,Чика Јова Змај,, у Београду, пред најслађом публиком на свету! Деци су приче из књиге читали наши аутори и сарадници : Милена Миликић, Мирјана Матић и Милан Златановић.
* Више слика у рубрици Фотогалерије - Индивидуалне промоције 2012.

 


Интервју са главним уредником Верицом Секирарски у часопису ОНА 20.02.2012.

Цео текст можете прочитати у рубрици ,,Интервјуи ,,
Још слика можете погледати у рубрици ,,Фотогалерија - Остало ,,

 

 

 

Део снимка са књижевне вечери Књижевне омладине Србије у Костолцу 01.фебруара 2012 г.

 

Нова књига! Збирка прича СЕНКА - Воки Ерцег

Књижевност без цензуре! Изванредне, снажне и отворене приче из пера младог апсолвента филмске и ТВ режије! Ово је књига која представља судар ауторове јаке имагинације, жестоких слика свакодневице и сећања на прошло време.

Опширније...
 

Прича ,,Племенита голубица и дивљи голуб са Детелинаре,, нашег аутора Снежане Илић у ужи избор за најбољу причу (Радио 021)  15.02.2012.

,,Једног пролећног дана на нашу терасу у згради на Булевару Јаше Томића слетела је чудна голубица златножуте боје са белим шарама. Имала је црвене очи и златан прстен на нози. Звали смо је Златија. Одмах смо схватили да то није обична дивља голубица. У чуду смо се запитали: "Откуд расна голубица тако необичне боје да долети баш на нашу терасу,

Опширније...
 

НОВО! На дан заљубљених, поклон свим љубитељима наших књига!
Обавештавамо све пријатеље и љубитеље нашег сајта да, почевши од овог месеца, наша издавачка кућа покреће нову акцију! У питању је отварање нове рубрике под називом ,,Блогови наших аутора,, који ће сваког 25-тог у месецу писати само за вас! Потрудићемо се да текстови буду што разноврснији и иновативнији; да вас заинтригирају, одушеве, насмеју, разнеже; да буду едукативни, без плагијата, цитирајући саме себе, а не,,познате,,. Пратите своје књижевне љубимце, и уживајте у читању! Срећан вам Дан заљубљених!

Ваша Књижевна омладина Србије

 
<< Почетак < Претходна 61 62 63 64 65 66 67 68 Следећа > Крај >>

Страна 64 од 68