Наслови

НОВА КЊИГА! Роман ИСПОВЕСТ МИЊЕ ЈАНКОВИЋА аутора Ђорђа Ћирјанића

,,Дело које ме је оставило без даха!,, - рецензент књиге Исидора Бјелица, књижевник
Фансцинантан роман „Исповест Миње Јанковића“ је животна прича о безусловној, снажној, заштитничкој љубави брата према сестри. Роман говори о крвној освети, о раздвојености, о спознаји правих вредности, о жељи за бољим животом, о патњи, лажима, преварама, љубавима, греховима и казнама.

Опширније...
 


Лето у Београду ( Ада Циганлија ) 20. јул 2012.


Са намером да што већи број људи буде упознат са нашим издањима (без ,,плаћених,, реклама у часописима и новинама) Књижевна омладина Србије је данас пријатно изненадила посетиоце Аде Циганлије поклањајући им неке од својих објављених књига.
Њихови осмеси, речи хвале и загрљаји оправдали су још једну дивну акцију коју смо покренули, а све у циљу очувања домаћег књижевног пера.

Више слика у Фотогалерији & Остало

 

И ДАЉЕ ОСВАЈАМО НАГРАДЕ! СВЕ ЧЕСТИТКЕ НАШИМ АУТОРИМА!


На овогодишњем 23. међународном песничком конкурсу под називом „ГАРАВИ СОКАК“ (2012.)у Инђији, ( од укупно 809 аутора из 25 држава који су се одазвали), изабрано је 290 песама и исто толико аутора, међу којима су и четворо аутора Књижевне омладине Србије:

Опширније...
 

Промоција књиге МАЛИ ДИЈАМАНТ Зоране Кешељевић

Дана 14.јула 2012. год. одржана је још још једна дивна промоција једног од наших издања, у библиотеци Задужбине ,,Гојковић,, у Београду. Овог пута је свечано промовисана збирка прича ,,Мали дијамант,, аутора Зоране Кешељевић која је специјално за ову прилику допутовала из Немачке где живи и ради.
Зорани честитамо на књизи и желимо јој пуно успеха у даљем стваралаштву, а нашим сарадницима: Тањи, Александри и Ненаду захваљујемо на учешћу у програму промоције!
Више слика у рубрици Фотогалерија & Индивидуалне промоције 2012.

 

 

Из збирке поезије ,, Написаћу ти најлепше стихове ,, Јордана Алексића & Издање 2012.

http://www.youtube.com/watch?v=twlRl8KID_I&feature=youtu.be

 

НОВА КЊИГА! Збирка прича МАЛИ ДИЈАМАНТ Зоране Кешељевић

Чудесно лепе приче о чедности, чистој љубави и целовитости, у којима су једнорози трагачи попут свих нас.

Једнорог је колективни израз за људску тежњу за недостижним. Једнорог симболизује продорну и инстинктивну снагу којом успевамо да побегнемо од опасности.

Опширније...
 

НОВА КЊИГА (за малу и велику децу)! ЦРВЕНО СВЕТЛО Данијела Ћоровића

Објављена је нова књига у едицији,,Звездице,, (едиција од деце за децу), збирка прича: ,,Црвено светло,, нашег аутора Данијела Ћоровића (,,Поштареве приче,,2011.) и представља прву из трилогије књига (следе књиге:,,Жуто светло,, и ,,Зелено светло,,).

Црвено светло“ је урнебесна комедија на тему школских предмета.

Опширније...
 

''Перо Републике Српске у Београду''

Да уметност нема граница, спајајући нераскидивом везом књижевни квалитет правих писаца и песника, доказали смо и овога пута организовањем књижевне вечери под слоганом ''Перо Републике Српске у Београду''.
Било је дивно угостити квалитетне и дивне људе, чланове Удружења књижевника РС и дијаспоре - Приједор, који су нас обогатили лепотом писане речи, и новим пријатељством на кога смо изузетно поносни.

Опширније...
 

НОВА КЊИГА! Роман ЧЕКИЋ Мила Масоничића

Фантастична књига! Сврха живота као шифрирани рукопис

Мартел је остарели индустријалац. У тренутку када се свет руши пред његовим очима, он се заувек повлачи у једну удаљену варош у којој је једино што очекује, тихи свршетак живота. Међутим, тамо упознаје младу Марту и са њом открива читав један нови свет који га припрема за суочење са свим оним што га је мучило. Иако се чини да је пронашао мир и да је спреман да прихвати своју судбину, нови немир у његов живот уносе сећања и духови из прошлости у виду мистериозне Е и Варие. Размишљајући о свему, остарели Мартел лагано корача ка ономе што му је од почетка суђено.
Више о књизи у рубрици ,, Књиге 2012,,

 

На ''чајанку'' код Исидоре Бјелице

'' Лепша половина '' Књижевне омладине Србије у необавезном, двочасовном дружењу са нашом истакнутом књижевницом Исидором Бјелицом, Локицом Стефановић и Бојаном Грнчарски у галерији  ID Esoteric у Београду 23. јуна 2012.године. Било је предивно...

Више слика у Фотогалерији & Остало

 
Мариола Пантелић - ТВ СВЕТ Плус инфо 19.јун 2012.

http://www.youtube.com/watch?v=seerlXMFFOw
 

ОБАВЕШТЕЊЕ! Промоција збирке прича СЕНКА Вокија Ерцега
У уторак 19. јуна 2012. год. са почетком у 19 часова у малој сали СКЦ-а у Београду биће одржана промоција збирке прича СЕНКА у издању Књижевне омладине Србије (2012.), аутора Вокија Ерцега из Б.Луке.
Том приликом ће своју књигу ,,Пиши тише Андрићево име,, представити и аутор Миленко Стојичић који је, такође, своју прву књигу под називом,,Стилус,, објавио још давне 1984. године у издању Књижевне омладине Србије, у познатој едицији ПЕГАЗ.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Следећа > Крај >>

Страна 63 од 70